Közösségi csomagszállítás

Pickitapp

Pickitapp

Online fizetés Barionnal – lépésről lépésre

2016. március 02. - jamstein

Vágjunk a dolog közepébe: megszületett a döntés, kiválasztottad a legjobb futár legjobb ajánlatát, már csak a fizetés választ el attól, hogy csomagod célba érjen.

Azt, hogy miért kell előre fizetni, korábbi posztunkban taglaltuk részletesen.

Az alábbiakban lépésről lépésre mutatjuk a Barion online fizetés folyamatát.

1. A fizetés megkezdése

Ott tartunk tehát, hogy kiválasztottad a legjobb ajánlatot: ekkor a csomagod alatt megjelenik egy új mező a kiválasztott ajánlattal, ennek jobb oldalán találod a FIZETÉS gombot
(+ a négyjegyű biztonsági kódot, amit a címzetthez kell eljuttatnod: szállításkor ő ezt megadja a futárnak, aki ezzel igazolja a fuvar lebonyolítását a Pickitapp felé)

_fizetes_0_cut.png

2. Kártyaadatok

A fizetés gomb átdob a Barion oldalára, ahol egyrészt ellenőrizheted, hogy tényleg annyit fizetsz, amennyiben megegyeztetek (pirossal karikázott rész: Vásárlás részletei lenyíló menü), másrészt kiválaszthatod, hogyan szeretnél fizetni.

Legegyszerűbb a dolgod, ha már van Barion számlád – de akkor ez a bejegyzés nem neked szól.
Tehát tételezzük fel, hogy kártyával fizetsz. A nyíllal jelölt felületen adhatod meg bankkártyád számát, lejárati idejét és a biztonsági kódot, amit a kártya hátoldalán találsz.
Technikai okokból a Barion elkéri az emailcímedet is: ide küldi a fizetésről szóló igazolást.

_fizetes_1_cut.png

3. Fizetés

Az adatok megadása után 2 lépés választ el a fizetéstől:

  • El kell fogadnond a Barion ÁSZF-jét. Bátran töltsd le, de nincs benne semmi apróbetű, csak részletesen, jogilag megfelelően tájékoztatnak arról, hogy igen, itt most fizetni fogsz.
  • Rá kell katintanod a FIZETEK gombra

A biztonság kedvéért mindkettő bekarikáztuk az alábbi képen:

_fizetes_2.png

4. Visszatérés a Pickitappra

Majdnem kész vagyunk.
A fizetés után megjelenik a Barion fizetés végoldala. Itt egyrészt visszajelzést kapsz a fizetés sikerességéről, továbbra is megnézheted, mirét fizettél az oldal tetején, valamint lehetőséged van lezárni a folyamatot kétféleképpen:

  • Vagy regisztrálsz a Barionba, és akkor a legközelebb már nem kell megadnon a kártyaadatokat, csak nyomni a fizetek gombot.
  • Vagy kiválasztod a „Nem szeretnék regisztrálni” opciót és a TOVÁBB gombra kattintasz

_fizetes_4_cut_1.png

Na, itt ér véget a folyamat, visszatérsz a Pickitappra.
Ekkor a Pickitapp levelet küld neked a futár elérhetőségeivel, és ő is megkapja a te telefonszámodat, nevedet, mailcímedet és a csomagfelvétel pontos helyét, amit így már tudtok egymással pontosítani.

Reméljük, senki nem találja rémisztőnek a fentieket, mi igyekeztünk a legegyszerűbb megoldást kiválasztani, a Barionnal pedig az egyszeri és a rendszeres felhasználók is jól járnak.

Ha tetszett:
Regisztrálj és küldj csomagot
vagy olvasd el a többi posztot is!

És persze lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://pickitapp.blog.hu/api/trackback/id/tr788435028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása