Közösségi csomagszállítás

Pickitapp

Pickitapp

Mi ez az egész?

2016. január 18. - jamstein

A Pickitapp közösségi csomagszállításra specializálódott online piactér, melyet azért hozunk létre, hogy a csomagküldők és a szabad szállítási kapacitással rendelkezők egymásra találjanak.

A Pickitappon a csomagküldők meghirdethetik szállításra váró csomagjaikat, a futárok pedig saját útvonalaikat. A meghirdetett csomagokra a futárok licitálhatnak, majd a csomagküldő választhatja ki a neki legmegfelelőbb ajánlatot. Az ajánlat elfogadása, valamint a fuvardíj online kifizetése után a felek kölcsönösen megkapják egymás elérhetőségeit az átadás-átvétel további egyeztetése céljából.

Célunk, hogy környezetkímélő, fenntartható alternatívát kínáljunk – elsősorban – magánszemélyeknek és kisvállalkozóknak, akik esetenként vagy akár rendszeresen küldenek kisebb csomagokat magán- vagy üzleti célból. A piactéren eseti bevételhez juthatnak mindazon utazók, ingázók, fuvarozók, akik vállalják, hogy tervezett útjukon csomagot (is) szállítanak.

A Pickitapp mindezek megvalósítására hozza létre piacterét, melyen többek között online fizetési rendszerrel, felhasználói értékelésekkel segíti a csomagok biztonságos célba juttatását.

Hiszünk benne, hogy a közösség ereje képes jó minőségű, olcsó és környezetkímélő szolgáltatással válaszolni a meglévő piaci igényekre.

Legyél Te is része a kalandnak, az előregisztráció már elindult: http://pickitapp.co/

A bejegyzés trackback címe:

https://pickitapp.blog.hu/api/trackback/id/tr358283030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása