Közösségi csomagszállítás

Pickitapp

Pickitapp

Futár vagyok, hogy találnak rám a csomagok?

2016. március 31. - jamstein

screen_shot_2016-03-31_at_15_42_50.png

Nagy a verseny, sok a futár. Te is tehetsz azért, hogy a csomagküldők megtaláljanak, és rádbízzák küldeményeiket. Az alábbiakban összeszedtünk pár dolgot, amivel kitűnhetsz a többiek közül:

  • Hirdesd meg útjaidat időben. A közösségi szolgáltatás jellegéből adódik, hogy nincs diszpécser, aki folyamatosan figyeli a friss utakat, ezért fontos, hogy mire a csomagküldő az oldalra érkezik, már esélye legyen rád találni, hagyj nekik elég időt indulás előtt.
  • Adj meg minél több infót: sokaknak fontos lehet, ha az indulás tervezett óráját is látják, így tudják pl., hogy van idejük estig. Vedd fel az áthaladási pontokat is, így több helyen szerepelhetsz a keresőben, többen rád találnak.
  • Töltsd ki rendesen az adatlapod. Ha két futár közül kell választani, egy profilkép vagy bemutatkozó szöveg is számít.
  • Oszd meg a Facebookon! Útvonalaid oldalán a térkép alatt találod a megosztás gombot. Elég egy kattintás, és az összes ismerősöd értesül útvonaladról.
  • Látogasd rendszeresen az oldal és használd a keresőt! Ha a csomagküldő nem talál téged, Te is rátalálhatsz.
  • Legyél aktív és rugalmas: futárként fontos, hogy pontosan egyeztess a csomag felvételéről és leadásáról, de fontos az is, hogy akár út közben is elérjenek, ha változik valami – szóval, ne nyomd ki a telefont!
  • Kelts bizalmat: lehetőséged van feltölteni okmányaidat az Adathitelesítés menüpontban. Ha megteszed, profil oldaladon látható lesz, hogy igazoltad magad, ez sokat számíthat egy csomagküldő szemében.
  • Értékelj! A rendszer ereje a felhasználók aktivitásában rejlik, tehát fontos, hogy értékeld a feladót. Légy korrekt, ő is értékelni fog téged a saját és a címzett tapasztalatai alapján. Véleményetekkel közösen hozzájárultok egy közösségi szolgáltatás minőségének javulásához.


HAJRÁ!

Ha épp ez a poszt ébresztett rá, hogy futár lennél a Pickitappon: regisztrálj

Lájkolj minket, hogy nem maradj le a friss hírekről!


kép forrása: mossbauer.org

A bejegyzés trackback címe:

https://pickitapp.blog.hu/api/trackback/id/tr788548974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása