Közösségi csomagszállítás

Pickitapp

Pickitapp

Hogyan találok futárt a csomagomnak?

2016. február 12. - jamstein

calmpanic.png


Tippek-trükkök rovatunk mai gyűjtése a csomagküldőknek segít. Gyakran előfordul, hogy gyorsan szeretnénk megoldást (futárt) találni küldeményünknek.

Iilyenkor a következőket érdemes megtenni:

  • Használd a keresőt! Aranyszabály, hogy kezdj ezzel. Keresőmotorunk nemcsak a kiindulási- és célállomásokban keres, de a futárok megadott áthaladási pontokat is listázza.
  • Ha nincs pontos találat, akkor is igyekszünk megjeleníteni minden olyan utat, ami érinti akár a feladóhelyet, akár a címzettet.
  • Hirdesd meg csomagodat időben. Szintén aranyszabály. A közösségi szolgáltatás jellegéből adódik, hogy nincs diszpécser, aki rögtön személyre szabott megoldást keres neked, ezért hagyj időt a futároknak, hogy ők találjanak rád.
  • Adj meg minél több infót: ne csak csomagod nevét és méretét tüntesd fel, tölts fel képet és töltsd ki fontos információkkal a leírás mezőt. Hidd el, a futárok ezt tényleg olvassák!
  • Oszd meg a Facebookon! Csomaghirdetésed oldalán találod a megosztás gombot. Elég egy kattintás, és az összes ismerősöd értesül szállításra váró csomagodról.
  • Legyél aktív a közösségben: Feladóként legyél korrekt a futárral, hiszen tudod, ő is értékel téged a fuvar végén. Te is mindig töltsd ki a futár-értékelőt, így véleményeddel hozzájárulsz egy közösségi szolgáltatás minőségének javulásához.

    Reméljük, segítettünk. Legközelebb a futároknak adunk tippeket a csomagvadászathoz.

 

Tetszett? Regisztrálj!


Ha még bizonytalan vagy, kerülj képbe, vagy olvasd el a többi posztot is!

A bejegyzés trackback címe:

https://pickitapp.blog.hu/api/trackback/id/tr868384038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása