Közösségi csomagszállítás

Pickitapp

Pickitapp

Milyen csomagküldő a Pickitapp?

Kinek való?

2016. január 25. - jamstein

 

screen_shot_2016-01-25_at_17_39_06.png

 

Nem csomagküldő. Bocs, ha ezzel lelomboztunk, de mindenképp szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Pickitapp egy közösségi piactér, ahol a szabad szállítási kapacitással bírók és a csomagküldők találkozhatnak.
Na jó, ha akarod, a Pickitapp egy csomagküldő vagy inkább -szállító közösség.

Mire jó csomagszállító a Pickitapp?

Eseti csomagküldés: Regisztrálj, hirdess, csomagod gyorsan és olcsón célba ér, a futárok versengenek egymással a szállításért. Ráadásul teljesen ingyenes: neked csak a futárral kialkudott összeget kell fizetned, ingyenesen regisztrálhatsz és adhatsz fel bármennyi hirdetést.

Rendszeres csomagküldés: Ha rendszeresen küldesz csomagodat, megtalálhatod szállítópartneredet, vagy hétről-hétre válogathatsz az ajánlatok közt. Ráadásul a környezetet is véded, ne feledd, az itt meghirdetett fuvarok mindenképp indulnak. Ha Pickitappal küldesz csomagot, lehet, hogy egy autóval kevesebb közlekedik majd az utakon.

Egyedi igényeid vannak? Nálunk mindenki szállít! Találd meg a neked megfelelő futárt rendszeres vagy eseti küldeményeidhez!

Szóval, bármit küldhetsz, amit a törvények megengednek és valaki jelentkezik az elszállítására.

 

Ha ezzel meggyőztünk, regisztrálj!

Ha még bizonytalan vagy, olvasd el a többi posztot is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pickitapp.blog.hu/api/trackback/id/tr308312460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása