Közösségi csomagszállítás

Pickitapp

Pickitapp

Egyedül nem megy

Partnereink

2016. február 24. - jamstein

20090624ripacsokk.jpg


Egyedül nem megy, tudjuk jól. A Pickitapp fejlesztése közben egyrészt igyekeztünk felhasználni a nemzetközi best practice-eket, másrészt támaszkodni olyan, meglévő szolgáltatásokra, amik már bizonyítottak a piacon.

Az alábbiakban három partnerünket mutatjuk be, akik nélkül nem lenne ilyen a Pickitapp:

Barion – online fizetés
Mikor fizetési rendszert kerestünk, a kiforrottságot és az olcsóságot helyeztük a középpontba. A Barion ilyen: „A Barion egyenlegről történő pénz küldés, illetve pénz fogadás minden Barion használónak ingyenes, és az is marad.” Szóval, a felhasználók nyernek, és nekünk is olcsó megoldás.
Lakossági ajánlatuk itt
Facebook oldaluk itt található

szamlazz.hu – számlázás
A piacvezető online számlázó így ír magáról: „Képzelj magad elé egy startup-ot. Most told vissza az időben 10 évvel, és képzeld el ugyanezt a startup-ot 2005-ben, amikor felhőszolgáltatások, okostelefonok, a startup szó, a Tesla, és minyonok még a világon sem voltak. Három informatikus ekkor rakott össze magának egy számlázóprogramot, mert gyorsan, egyszerűen és online szerették volna kiszámlázni a munkáikat. Aztán a faék-egyszerűségű progit másoknak is elérhetővé tették. Így kezdődött az egész.”

Mi meg azért (is) szeretjük, mert nagyon ritka az olyan szolgáltató, aki direkt reklámozza a saját ingyenes szolgáltatását. Persze megtehetik, elég meggyőző az is.
Megtalálod őket a Facebookon
és írnak blogot is

e-Vista – fejlesztés
Minden, ahova kattintasz a Pickitappon, az ő kezük és eszük munkája. Szerintük „Az Evistánál mi egyedi megoldásokat kínálunk - legyen az iOS vagy Android alkalmazás készítése, webes fejlesztés vagy vállalati arculat tervezése mi megtervezzük és lefejlesztjük…”
Weboldaluk itt
Facebook oldaluk itt található

Olvasnál még?
Tudj meg mindent a többi blogposztból
és lájkol minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://pickitapp.blog.hu/api/trackback/id/tr918416462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása